Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno 20 godina

Vanna: Na E.T. i nastupe pod uzbunama sam jako ponosna

vanna (1)
Foto: Privatni album
1/4
10.03.2013.
u 17:00

– U vrtlogu Domovinskog rata Hrvatsku sam prvi put prešla uzduž i poprijeko. Nastupali smo pod općim uzbunama, putujući na nastupe Savu smo prelazili na splavi jer nismo mogli na most, do Zadra smo preko Maslenice išli pontonskim mostom.

Ivana Vrdoljak Vanna obožavatelje je nedavno obradovala kompletom live CD-a i DVD-a “Vanna - 20 godina zajedno” nastalih na koncertu u Lisinskom kojim je glazbena diva preklani proslavila dvadeset godina karijere. To je, ističe Vanna, i svojevrsni best of album jer sadrži dvadeset odabranih pjesama s jubilarnog nastupa, za svaku godinu karijere jedna. Među njima su sada već i evergreeni E.T.-ja, a na razdoblje kad je žarila domaćom dance scenom, vrsna pjevačica iznimno je ponosna.

– U vrtlogu Domovinskog rata Hrvatsku sam prvi put prešla uzduž i poprijeko. Nastupali smo pod općim uzbunama, putujući na nastupe Savu smo prelazili na splavi jer nismo mogli na most, do Zadra smo preko Maslenice išli pontonskim mostom – sjeća se umjetnica koja je na sceni rasla zajedno s Tonyjem Cetinskim.

– Iza nas dvoje je dvadeset godina potpunog ludila! Česti koncerti na kojima smo 1990-ih zajedno nastupali dovodili su nas u tragikomične situacije koje, kad ste jako mladi, možete pobijediti jedino konstantnim zezanjem – kaže Vanna.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
17:20 10.03.2013.

gotovo je nevjerovatno kako je ova cura iz provincije (iz kutine ili neceg slicnog) uspjela s tako smijesnim bendom kao sto je bio et...no iz nekog su razloga mnogi "s pedigreom" pomagali, od izvorne neslusljive verzije pjesme tek je 12 sati napravili hit, (drugog hita nije niti bilo), vrdoljak je normalno napravio svoje i to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije